Értesítő

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében MLSZ Grassroots C tanfolyam indul

2017-07-25 11:29:25

Időpont: 2017-07-18 12:00:00 - 2017-08-04 12:00:00 Helyszín: Borsod-abaúj-Zemplén megye További információk: A Magyar Labdarúgó Szövetség Felnőttképzési Intézet Edzőképző Központja - a 2013. évi LXXVII. törvény hatálya alá nem tartozó, iskolarendszeren kívül szervezett - MLSZ Grassroots „C” labdarúgó edzőképző tanfolyamot indít Borsod-Abaúj-Zemplén megyében. Célja, hogy naprakész ismeretanyaghoz juttassa a 6-19 éves fiatalokkal foglalkozó és az amatőr labdarúgás területén tevékenykedő edzőket. A tanfolyam során a hallgatók az életkori sajátosságokra épülő sportági ismeretek mellett elsajátítják a gyermekek sportolásával összefüggő szervezési, balesetvédelmi, módszertani és tehetséggondozási alapismereteket. Elméleti és gyakorlati foglalkozásokon vesznek részt az érintett korosztályok játékosaival. Jártasságot szereznek a gyermekek sportolásával, labdarúgó foglalkozások tervezésével kapcsolatos dokumentációk elkészítésében. A tanfolyam kódja: KPTANC1707 A tanfolyami képzés helye a jelentkezések és a felvételi eljárás eredményeinek ismeretében, később lesz kijelölve. A felvételi eljárás megkezdésének feltételei:
 1. az on-line jelentkezés hiánytalan kitöltése és elküldése. A regisztráció során a jelentkezők a megadott e-mail-címükre egy visszaigazolást kapnak, valamint egy vonalkódot, amit kinyomtatva be kell mutatni a felvételin. Egy jelentkező csak egy tanfolyamra regisztrálhat!
 2. betöltött 18. életév, melyet érvényes fényképes személyi okmánnyal kell igazolni.
 3. érettségi bizonyítvány, amelynél az eredeti érettségi bizonyítvány, ill. az ennél magasabb iskolai végzettséget igazoló irat másolatának becsatolása szükséges.
 4. 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítvány vagy a bizonyítvány kiállítására vonatkozó kérelem benyújtásának igazolása. Az erkölcsi bizonyítvány hiányában a képzési szerződés nem köthető meg!
 5. orvosi alkalmasság igazolása érvényes sportorvosi igazolással, vagy munkaegészségügyi igazolással (sportedző munkaköri alkalmasság), vagy háziorvosi igazolással (egészséges, sporttevékenységet végezhet), mely igazolás 30 napnál nem régebbi.
A felvételi vizsga követelményei: A felvételi vizsga időpontja és helyszíne:
 • A jelentkező e-mailben kap értesítést, melyben a felvételi vizsga időpontját és helyszínét kapja meg. A felvételi időintervallum: 2017. augusztus 14 -31-ig.
A tanfolyam ideje és időtartama:
 • 2017.szeptember elejétől - 2018. január 31.-ig. (66 óra, elmélet és gyakorlat)
Tanfolyami napok: A felvételi eljárás eredményeinek ismeretében, később lesznek kijelölve, hétköznapokon reggel 8.00-tól 18.00-ig. A tanfolyam díja: (részletfizetési lehetőség nincs) bruttó 41.600 Ft, mely összeget a felvétel visszaigazolása után(!) kell befizetni.
 • A jelentkezés központi, online módon történik. Jelentkezési határidő: 2017. augusztus 4. 12.00 illetve az első 50 fő jelentkezési limitszám. A jelentkezők közül kizárólag az első 50 fő kap lehetőséget a felvételi vizsgára.
MLSZ „C” tanfolyam képzési tematikája (66 óra):
 • Grassroots filozófia
 • Etika
 • Játékszabályok (pályaméretek, szabályok)
 • Rendezvényszervezés - elmélet és gyakorlat / fesztivál- és tornaszervezés/
 • Sportegészségügy, sérülések megelőzése – elmélet és gyakorlat
 • Táplálkozási ismeretek
 • Higiéniás- és mentálhigiénés alapok
 • Gyermekvédelem a futballban
 • Elsősegélynyújtás – gyakorlat
 • Az edző – pedagógus (szerepek, elvárások, feladatok)
 • Az edző adminisztratív feladatai
 • A gyerekek tulajdonságai, életkori sajátosságai
 • Korosztályos foglalkozások (edzés, testnevelés)
 • Foglalkozások gyakorlat- és játékanyagai
 • Vizsga: on-line elméleti és ennek sikeres teljesítése után gyakorlati rész.
Fontos információk:
 1. A tanfolyami díjat a sikeres felvétel visszaigazolása után a következő számlára kell utalni: OTP:11707024-20484068-00000000.
 2. Átutaláskor kérjük a közlemények rovatban feltüntetni a hallgató nevét, adóazonosítóját, számlázási címét (ha egyesület fizeti be, akkor is), és a KPTANC1707 kódot.
 3. A befizetés igazolás fénymásolatát kérjük az első órára elhozni (a felvétel visszaigazolása után)!
 4. A meghirdetett tanfolyamra csak az első 50 hiánytalanul (!) beérkező jelentkezést tudjuk regisztrálni és a felvételi eljárásra behívni.
 5. Az elméleti és gyakorlati foglalkozásokon sportruházatban, edzésszerelésben kötelező a megjelenés, teremcipő és műfűre alkalmas futballcipő is szükséges.
 6. A gyakorlati foglalkozások sérülés miatti mulasztása hiányzásnak minősül.
 7. Pedagógus-továbbképzésre nem akkreditált a tanfolyam.
További információ kérhető  koleszar.gergo@mlsz.hu koordinátor Úrtól Jelentkezés ezen a linken  

Értesítők, információk

2018-08-13 16:37:09

Megyei UP bajnokságok sorsolása

További hírek

Általános
Játékvezetői tanfolyam indul

2018-11-15 11:18:08

Játékvezetői tanfolyam indul

Közérdekű
Soron következő fegyelmi tárgyalás időpontja
Általános
Grassroots önkéntes szervezői tanfolyam
Általános
Meghívó küldöttválasztásra

2018-09-03 11:23:03

Meghívó küldöttválasztásra

Szponzorok