Költözéssel - igazolásokkal kapcsolatos információk

2017. november. 22., 12:11   |    

Költözéssel - igazolásokkal kapcsolatos információk

Tisztelt Sportegyesületek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az MLSZ B.-A.-Z. Megyei Igazgatósága december hónapban új helyre költözik. Az új székhellyel kapcsolatban egy későbbi e-mailben illetve a közeljövőben a honlapon adunk tájékoztatást.

Mivel azonban a komplett operatív törzs átköltöztetése egy viszonylag komplex és hosszadalmas folyamat, - bár már a legtöbb dolgot előkészítettük, hogy minél rövidebb idő alatt és zökkenőmentesen történjen a költözés -, a következőkről szeretnénk Önöket informálni.

A novemberi könyvelési havi anyagot november végéig fel kell tudnunk küldeni az MLSZ központjába, ehhez arra van szükség, hogy a számlák és minden egyéb jövő héten péntekre elkészüljön, rendelkezésre álljon. A következő héten minden ebben az évben a csapatok felé még számlázandó tételt le kell számláznunk, mivel a december hónapban a költözés a fő prioritás – többek között az informatikai háttér költözése – ezért december hónapban sem biztos, hogy számlázni tudunk (versenyengedélyek, átigazolások, mérkőzésmódosítások).

Mindezen információk tükrében, kérjük a csapatok kapcsolattartóit, ügyintézőit, hogy a héten az összes még beadásra váró igazolást, versenyengedélyt tegyék fel a rendszerbe. A bajnokságainknak a hét végén az őszi szezonra vége, itt inkább a Bozsik Egyesületi Program létszámhiányokra és az esetleges Futsal igazolásokra gondoltunk. Amennyiben ez nem történik meg nem biztos, hogy a később felrakott igazolások feldolgozásra kerülnek.

Megértésüket, köszönjük!


Címkék:

További hírek

Általános
Játékvezetői tanfolyam indul

2018-11-15 11:18:08

Játékvezetői tanfolyam indul

Általános
Grassroots önkéntes szervezői tanfolyam
Általános
Meghívó küldöttválasztásra

2018-09-03 11:23:03

Meghívó küldöttválasztásra

Általános
Következő tanévi edzőképző tanfolyamok

Értesítők, információk

2018-08-13 16:37:09

Megyei UP bajnokságok sorsolása

Szponzorok