Költözéssel - igazolásokkal kapcsolatos információk

2017. november. 22., 12:11   |    

Költözéssel - igazolásokkal kapcsolatos információk

Tisztelt Sportegyesületek!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az MLSZ B.-A.-Z. Megyei Igazgatósága december hónapban új helyre költözik. Az új székhellyel kapcsolatban egy későbbi e-mailben illetve a közeljövőben a honlapon adunk tájékoztatást.

Mivel azonban a komplett operatív törzs átköltöztetése egy viszonylag komplex és hosszadalmas folyamat, - bár már a legtöbb dolgot előkészítettük, hogy minél rövidebb idő alatt és zökkenőmentesen történjen a költözés -, a következőkről szeretnénk Önöket informálni.

A novemberi könyvelési havi anyagot november végéig fel kell tudnunk küldeni az MLSZ központjába, ehhez arra van szükség, hogy a számlák és minden egyéb jövő héten péntekre elkészüljön, rendelkezésre álljon. A következő héten minden ebben az évben a csapatok felé még számlázandó tételt le kell számláznunk, mivel a december hónapban a költözés a fő prioritás – többek között az informatikai háttér költözése – ezért december hónapban sem biztos, hogy számlázni tudunk (versenyengedélyek, átigazolások, mérkőzésmódosítások).

Mindezen információk tükrében, kérjük a csapatok kapcsolattartóit, ügyintézőit, hogy a héten az összes még beadásra váró igazolást, versenyengedélyt tegyék fel a rendszerbe. A bajnokságainknak a hét végén az őszi szezonra vége, itt inkább a Bozsik Egyesületi Program létszámhiányokra és az esetleges Futsal igazolásokra gondoltunk. Amennyiben ez nem történik meg nem biztos, hogy a később felrakott igazolások feldolgozásra kerülnek.

Megértésüket, köszönjük!


Címkék:

További hírek

Általános
Következő tanévi edzőképző tanfolyamok
Általános
Amatőr C tanfolyam

2018-02-13 11:18:38

Amatőr C tanfolyam

Általános
A megyei igazgatóság új elérhetősége

Értesítők, információk

2018-03-18 08:40:10

A megyei I. II. osztály 19. fordulójának március 18-i (vasárnap) mérkőzései a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elmaradnak! A találkozók lejátszásának új időpontjáról a Versenybizottság következő ülésén hoz döntést.

2017-11-18 14:49:02

AZ OTP BANK BOZSIK PROGRAM 2017-2018. ÉVI RÉSZTVEVŐINEK

Értesítő az OTP Bozsik Program résztvevőinek.

Szponzorok